Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 12:34

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Αγρίνιο από τον Ερυθρό Σταυρό (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών. Με αυτή την αφορμή σήμερα το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου παραδίδει σήμερα σεμινάρια πρώτων βοηθειών στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στην αφύπνιση του κόσμου άνω στα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, γιατί ανά πάσα στιγμή οι γνώσεις αυτές πρέπει να είναι “νωπές” ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα και δυναμική κατάσταση να προσφέρουμε βοήθεια στον συνάνθρωπό μας.

Ο κόσμος δεν θα πρέπει να είναι διστακτικός στην παροχή πρώτων βοηθειών λόγω covid – 19, απεναντίας οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού τονίζουν πως θα πρέπει να εκπαιδευτεί στα σεμινάρια για όλα τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να λαμβάνονται για να προσφέρεται σωστά κάθε παροχή βοήθειας, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η πιθανότητα μετάδοσης του covid – 19.

Τα μαθήματα πρώτων βοηθειών διεξάγονται καθ όλη την διάρκεια του έτους στο τμήμα του Ερυθρού Σταυρού του Αγρινίου πρωινές και απογευματινές ώρες, ανάλογα με την δυνατότητα του πολίτη, ενώ σεμινάρια γίνονται και σε σχολεία και εργασιακούς χώρους

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο 2641 0 33853.       

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.