Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 19:48

SILENT WINTER – Το “The Circles Of Hell” σε έκδοση βινυλίου και ετοιμασίες για το νέο άλμπουμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Θεσσαλοί Power Metallers, Silent Winter, κυκλοφορούν σε βινύλιο στις 2 Οκτωβρίου του 2020 το εξαιρετικά πετυχημένο ντεμπούτο τους “The Circles Of Hell” από την εταιρεία Vinylstore όπου έχει και την αποκλειστική διανομή.

Το άλμπουμ έχοντας διαγράψει ήδη μια σπουδαία πορεία και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου (κόκκινο, μαύρο και κόκκινο + T-Shirt Bundle) και σε περιορισμένα αντίτυπα.

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ:

https://www.vinylstore.gr/en/?search-site-keywords=silent+winter

Παράλληλα το συγκρότημα αυτή την εποχή ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και βρίσκεται σε αναζήτηση εταιρείας με τις πρώτες προτάσεις να έχουν ήδη καταφτάσει!
Το άλμπουμ θα περιέχει 8 συνθέσεις, την παραγωγή την έχει αναλάβει ο Διονύσης Χριστοδουλάτος και οι ηχογραφήσεις πραγματοποιούνται στο Kalovidouris Sound and Light Rec Studio στον Βόλο (κιθάρες, μπάσο, τύμπανα), ενώ τα φωνητικά στο CNF Recordings Studio στην Αθήνα, όπου θα γίνουν και τα τελικά mix και master της νέας δουλειάς.

https://www.facebook.com/silentwinter.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCZMCB35JshJHANqlQ2-0bnQ

https://silentwinter.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/silentwinterofficial/

Silent Winter - Nightfall Live Sessions at TV WAR/MAD TV/Metal Hammer Greece, 12/7/2020

Silent Winter - The Circles Of Hell (Official 3d Lyric Video 2019)

Silent Winter - Final Storm (Official 3d Lyric Video 2019)

 

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.