Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 19:42

Ήρθε και στο Αγρίνιο η διαφήμιση πάνω στα ταξί!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νεοσύστατος συνεταιρισμός που εδρεύει στο Αγρίνιο κάνει ακόμη ένα βήμα παραπάνω και δίνει τη δυνατότητα της διαφήμισης παντός τύπου επιχειρήσεων στα ταξί – μέλη του

«Κέρδισε» μερίδα του λέοντος στο διαγωνισμό για την μεταφορά των μαθητών

Μερίδα του λέοντος πήρε από την πίτα της μεταφοράς μαθητών ο τουριστικός – μεταφορικός συνεταιρισμός ταξί Αγρινίου «Άγιος Χριστόφορος». Ο νεοσύστατος τουριστικός – μεταφορικός συνεταιρισμός των ταξί, δημιουργήθηκε στο τέλος του καλοκαιριού του 2018, από τα 30 μέλη που ήταν ως ιδρυτικά και έφτασε να αριθμεί τα 50 μέλη σήμερα.

Ο ρόλος του συγκεκριμένου φορέα, τα μέλη του οποίου κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ανήκουν και στο Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου, είναι καθαρά κερδοσκοπικός – βιοποριστικός. Συνεπώς δημιουργήθηκε για να συμμετέχει σε κάθε είδους διαγωνισμό που διεξάγεται στην περιοχή για μεταφορές, είτε αυτός διεξάγεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε από άλλο νομικό πρόσωπο ή ιδιωτικό φορέα. Σκοπός και στόχος των μελών του σωματείου είναι να προσφέρει ασφαλής μεταφορές εντός του νομού, είτε πρόκειται για μαθητές, είτε πρόκειται για εργαζόμενους σε υπηρεσίες του δημοσίου ή και του ιδιωτικού τομέα.

Στην παρούσα φάση, εκτός από την μεταφορά προσώπων, ο τουριστικός – μεταφορικός συνεταιρισμός ταξί Αγρινίου «Άγιος Χριστόφορος», δραστηριοποιείται και στον τομέα της διαφήμισης! Τα μέλη του συνεταιρισμού προσφέρουν δηλαδή την δυνατότητα σε παντός τύπου επιχειρήσεις και φορείς να διαφημιστούν πάνω στα ταξί τους. Ο εν λόγω συνεταιρισμός είναι ο μεγαλύτερος αυτή την στιγμή στην Αιτωλοακαρνανία και έχει δυναμική σε πολλούς τομείς.

«Ο διαγωνισμός για την μεταφορά μαθητών σε όλη την περιοχή και την Αιτωλοακαρνανία γενικότερα  εξελίχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν λόγω των περιορισμών και των μέτρων του κορονοϊού και την γραφειοκρατία, αλλά και τα «κενά» που υπήρχαν λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που δημιούργησε ο ιός. Μέχρι στιγμής η πρώτη φάση του διαγωνισμού, το 90% δηλαδή της μεταφοράς των μαθητών, ήδη εκτελείται και τώρα αναμένουμε και την δεύτερη φάση του διαγωνισμού για να συμμετάσχουμε ως συνεταιρισμός. Από την πρώτη φάση του διαγωνισμού έχουμε λάβει μεγάλη μερίδα της πίτας και ήδη έχουμε ξεκινήσει την δουλειά μας άμεσα» τόνισε ο Πρόεδρος του τουριστικού – μεταφορικού συνεταιρισμού ταξί Αγρινίου «Άγιος Χριστόφορος» Απόστολος Ζαρκανίτης και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Δανιάς, συμπληρώνοντας πως: «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη μεταφορά και άλλων προσώπων, εκτός  των μαθητών, όπως εργαζομένων σε ΔΕΚΟ, οι οποίες κατά καιρούς ζητούν οχήματα για μεταφορά του προσωπικού τους ή και την μεταφορά εργαζόμενων του ιδιωτικού τομέα».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 916 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.