Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:14 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:53

Αγρίνιο: Βραδιά Jazz με τους "Jazz Standard Trio" στους Διόσκουρους (Παρ 25/9/2020) και Λαϊκή βραδιά με τον Κώστα Πλακίδα (Σάβ 26/9/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Σεπτέμβρη οι Διόσκουροι παρουσιάζουμε δυό σημαντικές επιλογές μας. Με αφορμή τα δυό χρόνια λειτουργίας του χώρου μας, καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες της καλής μουσικής την Παρασκευή σε ένα ξεχωριστό Jazz Trio από τη Θεσσαλονίκη με τον αγαπημένο Γιάννη Οικονομίδη σε τρομπέτα και φωνή, τον Φώτη Κασκαβέλη στο πιάνο και τον Αλέκο Σπανίδη στα drums. Θα απολαύσουμε jazz, latin jazz, Bosanova από τους πλέον αρμόδιους καλλιτέχνες.

Το Σάββατο ο δικός μας Κώστας Πλακίδας εγκαινιάζει τη σταθερή παρουσία του στο χώρο μας κάθε σάββατο, μαζί με την Ευτυχία Σκεύη και τον Πέτρο Αλεξάκη. Έντεχνο ελληνικό τραγούδι και επιλεγμένα λα'ι'κά.

Είσοδος ελεύθερη, η καλύτερη επιλογή να απολαύσει κανείς το ποτό του και το φαγητό του στο Αγρίνιο αυτό το παρασκευοσάββατο.

Για την καλύτερη διευθέτηση του χώρου στη βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου παρακαλούμε για έγκαιρες κρατήσεις στο 6974473540

Διαβάστηκε 814 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 23:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.