Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:04 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:42

Εγγραφές για εκμάθηση βυζαντινής μουσικής από το ΚΕΚΑΔΑ του Δήμου Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες μάθησης και συμμετοχής σε δημιουργικές δραστηριότητες με τη δημιουργία τμημάτων βυζαντινής μουσικής.

Στα τμήματα θα διδάξει θεωρητικά μαθήματα βυζαντινής παραδοσιακής μουσικής ο καθηγητής βυζαντινής μουσικής Ηλίας Αντωνιάδης, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετέχουν και στη χορωδία που θα σχηματιστεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για την εγγραφή τους στον αριθμό 6983477997 την κυρία Ρένα Μολώνη, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Δήμου Αμφιλοχίας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00πμ-14:00μμ, από σήμερα έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020), ώστε να σχηματιστούν τμήματα λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς που προβλέπονται από τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμφιλοχίας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Διαβάστηκε 680 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.