Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 23:53

Διαδικτυακή Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Την πρώτη διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, την FMS-Food Market Show 2020, διοργανώνει η Great Exhibitions στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020, αφουγκραζόμενη τον παλμό και την ανάγκη της αγοράς των ίδιων των εξαγωγέων.  

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί σε ένα λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον, με διευρυμένο ωράριο που καλύπτει όλες τις γεωγραφικές ζώνες. Με αυτό το νέο και έξυπνο εργαλείο ενισχύεται η εμπορική δραστηριότητα και δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να βρεθούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον συνάντησης με τους επαγγελματίες αγοραστές του κλάδου της λιανικής και της χονδρικής πώλησης, τους διανομείς, τους αγοραστές των σούπερ μάρκετ, των ξενοδοχείων και της εστίασης κλπ.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών με τους συμμετέχοντες εκθέτες να είναι αποκλειστικά Έλληνες παραγωγοί και προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.
Βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης αποτελεί η εξασφαλισμένη επικοινωνία των συμμετεχουσών εταιρειών με αγοραστές.

Οι συμμετέχοντες προερχόμενοι από 80 και πλέον αγορές του κόσμου, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα προεγγραφής, που θα τους επιτρέπει την υποβολή αιτήματος συνάντησης στους εγγεγραμμένους εκθέτες, διαμορφώνοντας προκαταβολικά το πρόγραμμα συναντήσεων των εκθετών. Οι επαφές μπορούν να διεξαχθούν σε επίπεδο video ή chat, και ο αγοραστής επιλέγοντας το περίπτερο του εκθέτη θα έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα, να κατεβάσει το φυλλάδιο της εταιρείας κλπ.

Με την επιλογή του αγοραστή να κάνει registration, ο εκθέτης έχει τη δυνατότητα να λάβει πληροφορίες για το tracking των επισκεπτών. Ο αριθμός των επισκεπτών, οι χώρες προέλευσης και άλλα στοιχεία θα είναι στην διάθεση των εκθετών μετά το τέλος της έκθεσης.

Η παραπάνω διαδικασία θα δίνει τη δυνατότητα αποστολής δειγμάτων προκαταβολικά στους αγοραστές, κατόπιν κοινής συνεννόησης και συμφωνίας εγγεγραμμένων εκθετών προεγγεγραμμένων αγοραστών.

Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους εκθέτες για αξιοποίηση προκαθορισμένων ποιοτικών Β2Β συναντήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε συνεργασία με την Stamegna Retail Management. Πρόκειται για μια προαιρετική ενέργεια μόνο για τους εκθέτες της Food Market Show, κατά την οποία δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πακέτων 2,3,4,5 και 6 συναντήσεων σε προνομιακή τιμή και μόνο για τις συγκεκριμένες μέρες στα πλαίσια της έκθεσης.

Την έκθεση θα υποστηρίξει μεγάλη, στοχευμένη και εξειδικευμένη επικοινωνιακή καμπάνια, αρχικά στις 10 πρώτες χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό διάθεσης και εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων, όπως Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία, ΗΠΑ και σε πολλές άλλες παράλληλα. 

Διαβάστηκε 1135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.