Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 18:14

Γιώργος Λουριδάς: «Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο στο Αγρίνιο» (Ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς και ο μουσικός Κωνσταντίνος Σαμψών, δύο από τους συντελεστές της ταινίας μικρού μήκους «Βρες τα φτερά σου…», η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Αγρίνιο τον Ιούνιο και προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κινηματοθέατρο «Ελληνίς», ήταν οι προσκεκλημένοι της εκπομπής «Αυτή είναι η ζωή» και της Νάντιας Μπούτα στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς είπε ότι η ταινία «Βρες τα φτερά σου…» είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ όμορφης συνεργασίας  των μαθητών του κινηματογραφικού εργαστηρίου του, το οποίο λειτούργησε στο Αγρίνιο από τον Δεκέμβριο 2019 έως τον Ιούνιο 2020, ενώ τόνισε ότι αυτή η ταινία είναι μόνο η αρχή και έπεται συνέχεια με πολλές ακόμα κινηματογραφικές παραγωγές που θα προβάλλουν το Αγρίνιο και την ιστορία του.

Μπορείτε να δείτε την ταινία «Βρες τα φτερά σου…» εδώ.

Ο κ. Λουριδάς αναφέρθηκε στο επόμενο κινηματογραφικό του εγχείρημα, μια κοινωνική ταινία μεσαίου μήκους με τον τίτλο «Ο Πηλός και η Κοπέλα», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή του Αγρινιώτη γλύπτη Ευάγγελου Τύμπα και μιας Διεθνούς ομάδας συντελεστών.

Ο μουσικός Κωνσταντίνος Σαμψών μίλησε για τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιώργο Λουριδά και για το τραγούδι «Βρες τα φτερά σου…», το οποίο δημιουργήθηκε για το promotion της ομότιτλης ταινίας.

Μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ της ταινίας «Βρες τα φτερά σου…» εδώ.

Ο κ. Σαμψών επίσης αναφέρθηκε στο τραγούδι «Ωδή στην Τριχωνίδα», το βιντεοκλίπ του οποίου προβάλλει τις ομορφιές της λίμνης Τριχωνίδας, με σκοπό να την κάνει ευρύτερα γνωστή.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά και του μουσικού Κωνσταντίνου Σαμψών στο «Antenna-Star Radio FM 103.5»:

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 1349 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 00:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.