Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 18:13

ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Πήραν παράταση οι αιτήσεις για τις προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράταση παίρνει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής υποψήφιων κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην προκήρυξη 6Κ/2020. Αφορά την κάλυψη χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020.

H ανακοίνωση του ΑΣΕΠ: 

Ανακοινώνεται ότι, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός” σε αρκετές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δυσχέρειες στην πρόσβαση ενδιαφερόμενων υποψηφίων από τις περιοχές αυτές στο διαδίκτυο, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 28/6-8-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ενημερωθούν για την εκκίνηση της υποβολής των αιτήσεών τους με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 712 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.