Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 18:10

Αθώος ο Καρασαλίδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΔ, όλοι στάθηκαν στην εκτίμηση του Κλάτενμπεργκ για το χέρι του Ινσούα.

Όμως, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής… αθωώνει και τον Καρασαλίδη για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο όταν σκίστηκε η φανέλα του, τονίζοντας ότι δεν χρήζει παρατήρησης, που θα σήμαινε την αποβολή του, καθώς είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

Λέει:

“Στο 62ο λεπτό, υπήρξε μια στιγμή σύγχυσης ανάμεσα στους αξιωματούχους του αγώνα και τον ποδοσφαιριστή με το νούμερο 4 του Παναιτωλικού. Ο παίκτης του Παναιτωλικού επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο θεωρώντας ότι ο διαιτητής του έδωσε την άδεια για αυτό.

Η ΚΕΔ συστήνει στη διαιτητική ομάδα να είναι περισσότερο προνοητική, αλλά να μη θεωρεί κάτι τέτοιο σαν ένα παράπτωμα που χρήζει παρατήρησης, καθώς η «κοινή λογική» και η κατανόηση του ποδοσφαίρου είναι πολύ σημαντικές παράμετροι σε αυτές τις ασυνήθιστες συνθήκες”.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 765 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.