Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 18:08

Χούφτωμα με συναίσθημα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από σήμερα γίναμε σοφότεροι για τη φάση που ο Ινσούα πιάνει τη μπάλα μετά την απόκρουση του Τσιντώτα στο πέναλτι του Ματσόλα. Γιατί από το βράδυ του Σαββάτου όλοι συμφωνούσαν, ότι ο κανονισμός προβλέπει καταλογισμό πέναλτι.

Κανείς δεν έλαβε υπόψη την παράμετρο “συναίσθημα”. Το έκανε το μεσημέρι ο Κλάτενμπεργκ, στο video ανάλυσης επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής. Πρώτη φορά σε ανάλυση κανονισμών μπήκε το συναίσθημα!!!

Τι είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ: «Πρόκειται για μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή όπου δεν υπάρχει πρόθεση».

Προσέξετε. Ο Ινσούα δεν ακουμπάει τυχαία (με τον αγκώνα του π.χ.) τη μπάλα. Την πιάνει, τη χουφτώνει. Μήπως το συναίσθημα και η φόρτιση που λέει ο Κλάτενμπεργκ, έχει να κάνει με το χούφτωμα, οπότε όλα συγχωρούνται; Τότε πάμε πάσο…

Αν εισάγουμε το “συναίσθημα” στην εφαρμογή των κανονισμών, τότε την επόμενη αγωνιστική που κάποιος παίκτης ενθουσιαστεί από μια ενέργεια (απόκρουση, ντρίπλα, γκολάρα), επιτρέπεται (κατά… Κλάτενμπεργκ) να εκφραστεί με όποιον τρόπο θέλει!

Ουσιαστικά η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της ΚΕΔ αποτελεί και μια πρόκληση… δημιουργικής σκέψης και πρωτότυπων ιδεών. Να δουλέψει ο καθένας στο μυαλό του πώς θα αξιοποιήσει αντίστοιχες συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές, για να ξεχαστεί γρήγορα η περίπτωση Ινσούα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 733 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.