Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 10:09

Βαρούχας: “Ας πάει σε σχολή… ψυχολογίας ο Κλάτενμπεργκ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον σχολιασμό των φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των διαιτητών της Αθήνας επεσήμανε πως υπάρχει κανονικά πέναλτι στο χέρι του Ινσούα μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον Τσιντώτα στο Αγρίνιο, ενώ συμφώνησε με τον Άγγλο πρόεδρο της ΚΕΔ για το πέναλτι που ζητάει ο Βόλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

«Βγαίνει και λέει η Κλάτενμπεργκ ότι μας λέει ότι δεν υπάρχει η λέξη πρόθεση στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή στην Αγγλία δεν υπάρχει πρόθεση; Ειπε για την φάση του Ινσούα ότι ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και έπιασε την μπάλα και για αυτό σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Ας πάει να βγάλει σχολή… ψυχολογίας!

Όταν πιάνεις την μπάλα με τα χέρια, τι είναι; Από εκεί και πέρα, τι να πω…

Ήταν πέναλτι του Περέα στον Βόλο και σωστά είναι τα όσα λέει ο Κλάτενμπεργκ για την φάση, όπως σωστή είναι η απόφαση για την κίτρινη κάρτα στον Γιαννιώτη όταν ανέτρεψε τον Τζόλη. Η κόκκινη δεν βγήκε γιατί ο Τζόλης βγήκε στα πλάγια, ενώ δεν ήταν και κάτοχος της μπάλας όταν ανατράπηκε”.

thessports.gr

Διαβάστηκε 631 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.