Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:58

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ειδική Άδεια εισόδου σε εμπόρους που τηρούν καταστήματα στους πεζόδρομους.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ειδική άδεια εισόδου, αφορά τα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ επιβατικά αυτοκίνητά σας και σας ενημερώνουμε ότι με την 3/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Λειτουργίας Πεζόδρομων και Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Αγρινίου», ο οποίος τροποποιήθηκε με την 116/2020 απόφαση Δ.Σ. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι για την εξυπηρέτηση των εμπορικών καταστημάτων ισχύουν τα παρακάτω:

  • Επιτρεπόμενες ώρες εισόδου στους πεζοδρόμους για φορτοεκφόρτωση είναι από7:00π.μ. - 9:30π.μ. και από 14.00 μ.μ.  έως και ώρα 17.30 μ.μ. για όλες τις ημέρες εξαιρούμενων των Κυριακών και Αργιών. Κατά την είσοδο σε πεζόδρομο για φορτοεκφόρτωση  απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση και επιτρέπεται μόνο μικρής διάρκειας στάση.
  • Η κίνηση στους πεζοδρόμους οχημάτων τροφοδοσίας τα οποία διαθέτουν επαγγελματική άδεια κυκλοφορίας (μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων (4) τόνων) επιτρέπεται χωρίς τη χορήγηση ειδικής άδειας.
  • Η κίνηση στους πεζοδρόμους κατά τις ανωτέρω επιτρεπόμενες ώρες φορτοεκφόρτωσης, των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων τα οποία ανήκουν σε ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές καταστημάτων, γίνεται με ειδική άδεια από το Δήμο Αγρινίου, η οποία χορηγείται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου εμπόρου στην οποία επισυνάπτεται αντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και αντίγραφο  άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Οι αιτήσεις παραδίδονται ή αποστέλλονται στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών - Παλαιό Δημαρχείο Νεάπολης, Νεάπολη ΤΚ 30150 - Τηλέφωνο: 2641360733, 2641360730

                                                              

Διαβάστηκε 571 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.