Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 21:55

Απαισιόδοξος ο Αυγενάκης για… άμεση παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα είναι το θέμα που “καίει” τις ομάδες αλλά και τους οπαδούς και θα κριθεί από την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας. Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν… βλέπει άμεσα κόσμο στις εξέδρες.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω αισιόδοξα μηνύματα σε ό,τι αφορά την ημερομηνία, έχω καλά μηνύματα σε ό,τι αφορά την ωριμότητα των εμπλεκομένων, για τον τρόπο που συζητούν. Αυτό με βοηθά να πω ότι μόλις δούμε να υπάρξει μία κάμψη στην καμπύλη της εξέλιξης του κορονοϊού, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε εξέλιξη το σχέδιο μας», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο “Team FM 102”, για το θέμα της διεξαγωγής αναμετρήσεων με φιλάθλους στα γήπεδα.

«Δεν μπορώ, όμως, τώρα να σας πω ότι είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες», κατέληξε ο υφυπουργός αθλητισμού, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα.

newsit.gr

Διαβάστηκε 830 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.