Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 21:53

Απέδωσε η πίεση Κωνσταντάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο θέσεις οδηγών και µια θέση πληρώµατος για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρµου εγκρίθηκαν πρόσφατα.

Προ διµήνου περίπου ο δήµαρχος Θέρµου µε αφορµή την επικείµενη µεταφορά του ασθενοφόρου προς άλλο Κέντρο Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας είχε σηκώσει αρκετά τους τόνους απέναντι στους αρµοδίους της Υγείας, την ηγεσία του Υπουργείου και την 6η ΥΠΕ. Μάλιστα σχετική απόφαση µε αίτηµα τη στελέχωση και τον εξοπλισµό του Κέντρου Υγείας είχε ληφθεί και από το δηµοτικό συµβούλιο Θέρµου.

Το ασθενοφόρο τελικά έµεινε στο Θέρµο και τώρα εγκρίθηκαν και προσλήψεις για την στελέχωση του πληρώµατός του. Πράγµα που δείχνει ότι η πίεση από την πλευρά του Σπύρου Κωνσταντάρα απέδωσε.

Ευχαριστίες στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, στον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαµάνη ,τον Γ.Γ.Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη για την κάλυψη των κενών θέσεων, εξέφρασε τώρα πια ο δήµαρχος Θέρµου µέσω των social media.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.