Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:15

Ασφαλές γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα γήπεδα για φιλάθλους παραμένει στην επικαιρότητα, παρά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού. Και απ’ ότι ειπώθηκε στη χθεσινοβραδινή “Δίκη” στο Open, εξετάζεται η εφαρμογή σε περιοχές που ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρός.

Το Αγρίνιο (και η ευρύτερη περιοχή) παρέμεινε αλώβητη στην πρώτη φάση της πανδημίας και εντοπίστηκαν κρούσματα από τον Αύγουστο και μετά. Αλλά ελάχιστα σε σχέση με τον μέσο όρο που καταγράφεται στη χώρα.

Αυτό σημαίνει ότι το γήπεδο Παναιτωλικού είναι από τα λίγα της κατηγορίας σε περιοχή που παραμένει (σχετικά) ασφαλής. Μακάρι αυτό να βοηθήσει να δούμε ξανά κόσμο στις κερκίδες.

Βέβαια το επόμενο διάστημα ο Παναιτωλικός παίζει τρία στα τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας! Μέσα στον Οκτώβριο μόνο τον Αστέρα Τρίπολης θα φιλοξενήσει…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 695 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.