Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:14

Παναιτωλικός: Ανάγκη το 3-5-2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διάταξη που επέλεξε ο Μάκης Χάβος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αρχικά αιφνιδίασε, αλλά τελικά απέσπασε θετικά σχόλια. Το 3-5-2 δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να απειλήσει και περιορίστηκε σε ελάχιστες καθαρές φάσεις, σε μια εκ των οποίων (τη μοναδική στο β’ ημίχρονο) ισοφάρισε.

Ίδια διάταξη, ίδιο αποτέλεσμα και στο α’ ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ. Απροσπέλαστος ο Παναιτωλικός αμυντικά. Η εικόνα χάλασε στο β’ και η Ένωση κατάφερε και έφτασε στο στόχο και στη νίκη, βασιζόμενη στην ποιότητα ου υλικού που έχει.

Λόγω προγράμματος το 3-5-2 μοιάζει αναγκαίο και στο επόμενο παιχνίδι. Παίζεις στο Καραϊσκάκης με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό κι αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι πρώτα η άμυνα. Να μη σου δημιουργήσει ο αντίπαλος ρήγματα και ευκαιρίες, να διαχειριστείς ψύχραιμα την πίεση που θα ασκήσει. Και από την πλευρά σου να προσπαθήσεις επιθετικά να εκμεταλλευτείς όποια δυνατότητα σου δοθεί να απειλήσεις.

Η επιλογή αποτελεί σχεδόν μονόδρομο. Με απαραίτητες κάποιες βελτιώσεις και δουλειά προσαρμοσμένη στον συγκεκριμένο αντίπαλο πλέον.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 648 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.