Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 19:41

Εννιά (9) θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες – Ολόκληρη η προκήρυξη

Στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος. Πρόκειται για 9 συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου: «Στερέωση και Αποκατάσταση του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους Λευκάδας», με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Ειδικότητες και περιοχή τοποθέτησης:

1 θέση ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στη Βυζαντινή – Μεταβυζαντινή Αρχαιολογία, στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους Λευκάδας (6 μήνες με δυνατότητα παράτασης).

1 θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους Λευκάδας (6 μήνες με δυνατότητα παράτασης).

1 θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων και ελλείψει αυτού ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων, στα Γραφεία ΕΦΑΑΙΤΛ στο Μεσολόγγι (6 μήνες με δυνατότητα παράτασης).

1 θέση ΤΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, (2ης κατεύθυνσης [πρώην ομάδας Β΄ ή τομέα Β΄] – Συντήρηση Αρχαιολογικών και Ιστορικών Αντικειμένων), με εξειδίκευση στις τοιχογραφίες και ελλείψει αυτού ΔΕ Τεχνικού Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων ζωγραφικής), με εξειδίκευση στις τοιχογραφίες, στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους Λευκάδας (2 μήνες με δυνατότητα παράτασης).

5 θέσεις ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές – οικοδομικές εργασίες και ελλείψει αυτών ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές – οικοδομικές εργασίες, στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους Λευκάδας (6 μήνες με δυνατότητα παράτασης).

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (η αίτηση και όλα τα δικαιολογητικά σε ένα (1) αρχείο PDF), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Ολόκληρη η προκήρυξη

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 792 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία