Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 10:05

"Tenet" στον θερινό Κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ (Δευ 21 - Τετ 23/9/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “ΕΛΛΗΝΙΣ” την Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεβρίου θα προβάλλει την ταινία:

Tenet

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ο Νόλαν έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία IMAX® και φόρμα 70mm προκειμένου να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα του Tenet πραγματοποιήθηκαν σε επτά χώρες. Στο διεθνές cast, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβάνονται και οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν και Κένεθ Μπράνα.

O ίδιος ο Νόλαν δηλώνει: «Ξεκινάμε από την οπτική γωνία μιας ταινίας κατασκοπείας, αλλά πηγαίνουμε σε μια σειρά από διαφορετικά μέρη. Διασχίζουμε διαφορετικά είδη με έναν θέλω να ελπίζω καινούριο και φρέσκο τρόπο. Μαζί με την παραγωγό Εμα Τόμας έχουμε κάνει μια σειρά από μεγάλες παραγωγές αλλά αυτή είναι σαφώς η πιο διεθνής. Γυρίσαμε σε επτά χώρες με ένα τεράστιο καστ και σετ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είναι η πιο φιλόδοξη ταινία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 6 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 ευρώ ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας)

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 9:30

Τηλέφωνο Ταμείου

26410 56754, 26410 44345
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 00:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.