Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 23:29

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2 (Δηλώσεις παικτών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τζανακάκης: «Κλειστήκαμε πίσω και το πληρώσαμε»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού μετά την ήττα από την ΑΕΚ στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανακάκης στη NOVA:

«Στο πρώτος μέρος ήμασταν καλά στημένοι για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ αμυντικά. Στο δεύτερο με την αλλαγή σχηματισμού της ΑΕΚ μπερδευτήκαμε και κλειστήκαμε στα καρέ μας. Μπροστά πρέπει να αλλάξεις κάποιες πάσες και να προβληματίσεις τον αντίπαλο. Αν δεν το κάνεις, δέχεσαι πίεση. Εμείς δεν προβληματίσαμε την ΑΕΚ επιθετικά. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις. Είχαμε μετά και την ευκαιρία του πέναλτι όπου αν σκοράραμε ίσως να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Γενικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε αμυντικά, κλειστήκαμε πίσω και το πληρώσαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην ανάπτυξη και στο επιθετικό τρίτο δημιουργώντας ευκαιρίες. Μπορεί να περιορίσαμε την ΑΕΚ, αλλά δεν έφτανε αυτό σήμερα. Στα πέναλτι δεν υπάρχει rotation. Κάποιες φορές το εκτελεί κάποιος που νιώθει καλά. Το έπιασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Το Σάββατο με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Λιάβας: «Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας στο δεύτερο μέρος»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχασε τον ρυθμό της με την έναρξη του δευτέρου μέρους με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα από την ΑΕΚ.

Στην είσοδο του Μάνταλου στάθηκε ο Λιάβας, μιλώντας στη NOVA μετά την αποψινή ήττα του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ. «Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μάνταλου άλλαξε τον σχηματισμό και στα πρώτα 15′ το χάσαμε λίγο. Αργήσαμε λίγο να βρούμε τα πατήματά μας σε αυτό», είπε αρχικά.

Για το γκολ που δέχθηκαν τα «καναρίνια» από στατική φάση και το χαμένο πέναλτι σχολίασε πως «είναι κάπως άσχημο να το δέχεσαι με αυτόν τον τρόπο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για λίγο. Όσο για το πέναλτι, όλοι χάνουν. Ήταν κρίσιμο για το ματς αλλά προχωράμε».

Για τη θέση που του ταιριάζει τόνισε ότι «δεν μπορώ να επιλέξω ποια είναι η κατάλληλη θέση για μένα. Εκεί που με επιλέγει ο προπονητής μου θα προσπαθώ να αποδίδω».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.