Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 17:57

Ανοίγει… επίσημα και έχει αλλαγές (Γήπεδο Παναιτωλικού)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γήπεδο Παναιτωλικού είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Στις 8.30 το βράδυ τα καναρίνια υποδέχονται την ΑΕΚ στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten.

Πρώτο για τον Παναιτωλικό εντός (μετά το 1-1 της πρεμιέρας στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ), πρώτο και για την ΑΕΚ που το περασμένο Σάββατο έπαιξε στον τελικό κυπέλλου και έχασε από τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα δείχνει ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση παρά τις έντονες βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν. Αλλαγές υπάρχουν στον τοίχο πίσω από το ανατολικό τέρμα όπου μπήκε το λογότυπο της εταιρίας που διαφημίζει ο Παναιτωλικός στη φανέλα του (car.gr), αλλά και ανάμεσα στους πάγκους όπου υπάρχει το όνομα της ομάδας με κίτρινα γράμματα σε μπλε φόντο.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 794 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.