Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:27 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 12:12

Ακύρωση του 21ου Ημιμαραθώνιου Ακτίου Δρόμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας γνωστοποιούμε ότι  στις 4   Οκτωβρίου  2021 , ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας COVID SARS -19  ,που μαστίζει  πλέον μεγάλη μερίδα χωρών ανά  τον κόσμο, άλλα και την Ελλάδα , δεν θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του 21ΟΥ  Ημιμαραθώνιου  Ακτίου Δρόμου (όπως και οι αγώνες των 5,10 χλμ και ο παιδικός του 1 χλμ), η οποία επί σειρά ετών προβάλλει και προωθεί το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.

Ο φορέας του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ,καθώς και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κύριος Παντελής Αποστολάκης, έχοντας σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της δημόσιας υγείας μετά λύπης αποφάσισαν τη μη διεξαγωγή φέτος του Ημιμαραθώνιου Άκτιου Δρόμου, λόγω της πανδημίας.

Πάνω από πολιτιστικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις αθλητικών αγώνων είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας . Μέχρι τώρα εφαρμόζουμε  τα μέτρα των ειδικών επιστημών του ΕΟΔΥ και καταφέραμε στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας να έχουμε μηδενικά περιστατικά ασθενών με COVID-sars 19.

Ευελπιστούμε ,ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει και θα ξεπεράσει  την έξαρση του ιού COVID SARS -19 και την ερχόμενη χρονιά να προβούμε ξανά στην διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Άκτιου Δρόμου, μιας διοργάνωσης ,η οποία έχει ως στόχο να προάγει το αθλητικό πνεύμα, τις ηθικές αξίες και την κοινωνικοποίηση των ατόμων ,αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας ,τόσο σε πολιτιστικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους ,αθλητές , ερασιτέχνες δρομείς , συλλόγους δρομέων , συμπολίτες μας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και πολίτες όμορων δήμων ,στον 21ο Ημιμαραθώνιο δρόμο στις 3 Οκτωβρίου 2021. Παράλληλα το 2021 θα διεξαχθεί και αγώνας 10,5 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.