Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 13:01

Γ. Παπαναστασίου: “Επί ποδός όλος ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου” (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Επί ποδός είναι όλος ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου με την συνδρομή της Περιφέρειας. Παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει πρόβλημά. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί τις επόμενες ώρες” τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, τη στιγμή που πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή του Αγίου Σάββα Κάτω Τραγάνας στην περιοχή του Καινουργίου νωρίτερα το πρωί σε παρεμβάσεις που έγιναν σε χείμαρρο της περιοχής εκεί που στο παρελθόν σημειώθηκαν ζημιές και πλημμύρισαν σπίτια.

Στο σημείο έγινε παρέμβαση καθώς το ρέμα μεταξύ Καινουργίου και Παραβόλας “Λιόγερμα” “φούσκωσε” διότι ο “Ιανός” κατέβαζε φερτά υλικά από το βουνό.

Αποφασίστηκε μάλιστα να παραμείνει στο σημείο μηχάνημα το οποίο θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα και να παρεμβαίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή μέχρι να λήξει ο συναγερμός για τον Ιανό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.