Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 11:11

Πρόβλημα με την μετακίνηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο η κακοκαιρία «Ιανός» δημιουργεί πρόβλημα στη μετακίνηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό, για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Super League.

Συγκεκριμένα, αύριο στις 15:00, η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου, ενώ απευθείας μετά το τέλος της το πλάνο ανέφερε ότι θα έφευγε η αποστολή με το πούλμαν για το Αγρίνιο. Υπάρχει όμως ένα σοβαρό ζήτημα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας μέτρα προφύλαξης για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός».

Μέσα σε αυτά, απαγορεύεται, από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, για 24 ώρες, η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, οχημάτων με τρέιλερ και λεωφορείων κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Μεσσηνίας. Κάτι που ουσιαστικά δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να φύγει για το Αγρίνιο.

Και μένει να φανεί τι θα γίνει τελικά!

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 686 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.