Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 20:51

Παραλαβή καλαμποκιού στην Ένωση Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγρινίου γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε την παραλαβή καλαμποκιού για την εφετινή εσοδεία, στις εγκαταστάσεις της στο Δοκίμι.

Οι παραλαβές γίνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Δοκίμι, όπου και το Ξηραντήριο, δυναμικότητας 50.000 τόνων.

Όσοι ενδιαφέρονται για μεγάλες ποσότητες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα, θα πρέπει να επικοινωνούν στο 2641.0.69060, ώστε, σε προσυνεννόηση με τον υπεύθυνο του εργοστασίου, κ. Δήμο Μπέτσικα, να κάνουν την παραγγελία και να ορίζουν την ημέρα παραλαβής ή, να επικοινωνούν με το Τμήμα Εμπορίας και τον κ. Παναγιώτη Τέγα, στο 2641.0.69005-6.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αγρινίου «παραδοσιακά» δίνει την καλύτερη τιμή τόσο στον παραγωγό-πωλητή όσο και στον κτηνοτρόφο-αγοραστή. Πιστή στην πολιτική παρέμβασης στις τιμές υπέρ των παραγωγών, η Ένωση Αγρινίου συνεχίζει σ’ αυτό που έχει καθιερώσει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι σύνθημα «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών» δεν είναι κενό περιεχομένου, αλλά ο πυρήνας κάθε μας πράξης.

Αυτό το γνωρίζουν οι παραγωγοί και δεν είναι καθόλου τυχαίο που και αυτή τη χρονιά δείχνουν μαζικά την πρόθεσή τους να συμπορευθούν με την Οργάνωση.

Διαβάστηκε 862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία