Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 20:40

Αγρίνιο: Βάρκες και ερπιστριοφόρα κατέφθασαν για τον «Ιανό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας έχει τεθεί και η Αιτωλοακαρνανία από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας «Ιανός».

Το σκηνικό του καιρού από το μεσημέρι έχει ήδη αλλάξει με «ήπιες» προς ώρας βροχοπτώσεις. Ωστόσο, ενδεικτικό της κινητοποίησης, που υπάρχει δια παν ενδεχόμενο είναι ότι δυνάμεις της ΕΜΑΚ έχουν λάβει θέσεις σε επίκαιρα σημεία της Δυτικής Ελλάδας.

Στο Αγρίνιο στο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου, από το απόγευμα, κατέφτασε κλιμάκιο ανδρών της ΕΜΑΚ με τον απαραίτητο εξοπλισμό που αποτελείται από βάρκες και ερπιστριοφόρα οχήματα, τα οποία θα είναι έτοιμα να ριχτούν στη μάχη για ο,τιδήποτε προκύψει στην ευρύτερη περιοχή και ιδίως στην περίπτωση που παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα, σαν αυτά που έπληξαν την περιοχή το Δεκέμβριο του 2017.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.