Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 17:26

Θεματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο παραγωγής αναμνηστικών (3d Souvenir)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θεματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο παραγωγής αναμνηστικών (3d Souvenir)  διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου «SPARC-Creativity Hubs for Sustainable DeveloPment through the VALorization of Cultural Heritage Assets /Δημιουργικά Κέντρα για βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 23 Σεπτεμβρίου 2020, κατά τις ώρες 15.00 έως 21.00. Είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών (6 ώρες τη μέρα) και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «City loft  Boutique Hotel», Βαλτετσίου 6, στην Πάτρα.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διάφορες τεχνικές όλης της παραγωγικής διαδικασίας και κατασκευής σουβενίρ. 

Η θεματολογία θα είναι η εξής:

  • Laser Cutting
  • Σύγχρονο Design και Προώθηση
  • Παραγωγή και Marketing

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στο σύνδεσμο: https://forms.gle/fkYWE2aUD9FUvYGA8. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνει επιλογή 20 ατόμων. 

Στην διάρκεια των εργασιών θα τηρηθούν όλα  τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.