Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:53 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 12:14

Ο… Καρασαλίδης της επίθεσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκολας Ματσόλα ήταν από τους παίκτες που ήρθε τον Αύγουστο στον Παναιτωλικό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να μας… συστηθεί. Στα φιλικά που έδωσε η ομάδα στο Αγρίνιο δεν τον είδαμε λόγω τραυματισμού και η πρώτη εικόνα που πήραμε ήταν από το Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός φορ στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε πολλές υποσχέσεις. Ας ξεκινήσουμε από τη δύναμή του, που θυμίζει κεντρικό αμυντικό. Ο… Καρασαλίδης της επίθεσης δεν έχασε μονομαχία και κεφαλιά!

Κέρδιζε την “πρώτη μπάλα”, με το εκτόπισμά του μπορούμε να την κρατήσει όταν χρειάζονταν, την “έσπαγε” στους συμπαίκτες του. Χωρίς τη μπάλα έκανε κινήσεις και άνοιγε χώρους. Παρότι προέρχονταν από αγωνιστική απραξία έτρεξε πολύ και μάρκαρε, ενώ με ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Παναιτωλικός προηγήθηκε.

Τα χαρακτηριστικά του (ύψος, δύναμη, τεχνική) μπορούν να αναδειχτούν περισσότερο όταν η ομάδα παίζει πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 746 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.