Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 18:14

Γιατρός προσφέρει εθελοντικά επί 17 χρόνια στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 29/01/16, παραβρέθηκε στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για άλλη μια φορά ο εθελοντής ιατρός, καταξιωμένος Παιδονευρολόγος τ. Δ/ντής Νευρολο-γικής Κλινικής Γ.Ν.Παίδων “Αγία Σοφία” και νυν επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑ-ΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, κ. Κωνσταντίνος Σκιαδάς. Ο κ. Σκιαδάς παρακολουθεί εθελοντικά επί 17 ολόκληρα χρόνια τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με τους θεραπευτές του κέντρου και τους γονείς των παιδιών.
Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου από το 1999 έχει καταφέρει να έχει στο χώρο της καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα της υγείας, επιδιώκοντας την καλύτερη ιατρική διά-γνωση και αποκατάσταση των παιδιών, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος μετακίνησης και ταλαιπωρίας των οικογενειών τους.
Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και το προσωπικό του Κέντρου ευχαριστούν θερμά τον κ. Κων/νο Σκιαδά για την αγάπη του και την άοκνη φροντίδα του προς τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

2

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3097 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 19:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.