Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:44

Θα το παλέψει ο ΠΑΟΚ για το 1.87!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Διάβασε την αξιολόγηση για τα vistabet φρουτακια

Η Πούμας την Κυριακή έκανε το χρέος, εμφανίστηκε ξανά πολύ δυνατή σε εντός έδρας ματς και πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Ατλ. Σαν Λουίς. Με προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα την μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα.

Η ομάδα του Φερέιρα ξέρει ότι έχει πάρα πολύ υψηλό εμπόδιο μπροστά της, καθώς οι «αετοί» της Λισαβόνας είναι πανίσχυροι. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει όμως ήδη δύο επίσημα παιχνίδια, όπου κέρδισε σε αμφότερα. Ειδικά απέναντι στην Μπεσίκτας ήταν απολαυστικός και την κέρδισε εύκολα με 3-1. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση η Μπεσίκτας με την Μπενφίκα, η οποία έχει τον Ζεσούς ξανά στον πάγκο. Προσωπικά του έχω αδυναμία, αλλά η ομάδα του δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ακόμα. Ειδικά τα λάθη στην άμυνα είναι κανόνας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει ένταση στο παιχνίδι του και να πιέσει τους Πορτογάλους, αλλά με πλάνο, διότι στην αντεπίθεση η ομάδα του Ζεσούς είναι κίνδυνος - θάνατος.

Εκτίμηση: Παρότι παίζονται πολλά σε αυτό το ματς, πολύ δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο και το να σκοράρουν οι δύο ομάδες, πληρώνει στο 1.87.

Διαβάστηκε 654 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.