Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:43

Παναιτωλικός: Η… βοήθεια από τον Ατρόμητο και η δύσκολη συνέχεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα φιλικά από μόνα τους δεν λένε κάτι. Νόμος αυτό και το έχουμε δει πολλές φορές. Το επιβεβαίωσε και ο Παναιτωλικός. Δεν έθελξε σε αυτά, αλλά στην πρεμιέρα παρουσιάστηκε έτοιμος κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ήταν σημαντικό να πάρει κάτι στην πρεμιέρα ο Παναιτωλικός και ο λόγος είναι τα ματς που ακολουθούν. Υποδέχεται την ΑΕΚ και πηγαίνει μετά στο Φάληρο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Αρκετά δύσκολο το πρόγραμμα.

Τα κατάφερε, λοιπόν, να φύγει αλώβητος από το Ηράκλειο και σε μεγάλο βαθμό αυτό πιστώνεται στον προπονητή του. Το κλειδί ήταν η τριάδα στην άμυνα με την οποία έπαιξε ο Μάκης Χάβος. Μία… έμπνευση που είχε να κάνει με το φιλικό του ΟΦΗ στο Περιστέρι. Εκεί ο Νταμίρ Κάναντι στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε τον σχηματισμό του Ατρομήτου σε τριάδα και η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως η τριάδα στην άμυνα δεν θα είναι… Ευαγγέλιο. Με το 4-2-3-1 χτίστηκε φέτος ο Παναιτωλικός και το πιο πιθανό είναι έτσι να παρατάσσεται στα περισσότερα ματς φέτος. Απλώς η τριάδα πήγε καλά, άρεσε και θα την ξαναδούμε προσεχώς.

sportime.gr

Διαβάστηκε 631 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.