Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:40

Αγρίνιο: Αγιασμός κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» (βίντεο+φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», τα οποία συνεχίζονται για ένατη συνεχή χρονιά

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με  τη συμμετοχή των μαθητών και γονέων τους. Παράλληλα, τίμησαν με την παρουσία τους και απήυθυναν χαιρετισμό οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Βασίλειος Φωτάκης και κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, αλλά και ο συντονιστής σχολικών συμβούλων Δυτικής Ελλάδας κι εκπρόσωπος της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως κ. Κωνσταντίνος Νάκος.

Μετά τον αγιασμό ο π. Κωνσταντίνος Καντάνης έδωσε οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσει φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο και οι μαθητές έλαβαν το πρόγραμμα των μαθημάτων τους.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 40 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν καθώς και  2 εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν εθελοντικώς υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 150 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Ελάχιστα, επιπλέον παιδιά μπορούν να εγγραφούν φέτος εξαιτίας των μέτρων υγιεινής με τα οποία θα λειτουργήσει και το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να διδάξουν σε τμήματα που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (καθημερινά 6-8 μ.μ. στο 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου, τηλέφωνο 693-8298086) ή να επικοινωνήσουν με τον πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο 26410-22824).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.