Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 19:35

Καθαρίστριες Αιτωλοακαρνανίας: Συμφωνούμε αλλά δεν κληθήκαμε σε καμία σύσκεψη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι το Σωματείο μας,Σωματείο Εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας  «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», καλεί  στην κινητοποίηση την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 7 :00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία για την ανάδειξη  των προβλημάτων για τα ζητήματα  παιδείας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μαζί με την  Β’ ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπ/κων ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου  και την Ένωση Γονέων.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους  και το λαό της περιοχής  ότι ποτέ δεν κληθήκαμε  σε καμιά σύσκεψη που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Φυσικά, όχι απλώς συμφωνούμε ότι πρέπει να αναδειχθούν συνολικά  τα προβλήματα  με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και ενώ η πανδημία είναι σε πλήρη εξέλιξη,  αλλά πήραμε  και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  με το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και παρεμβήκαμε να συζητηθούν  στο Δημοτικό Συμβουλίου  στις 31/8/2020 όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση  από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση  και επίλυση των αιτημάτων μας.

Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση  εργαζόμενοι , εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς  από κοινού να αναδείξουμε  και τα προβλήματα και να επιβάλουμε λύσεις.

Το σωματείο μας έχει αποδείξει  όλο το προηγούμενο διάστημα  ότι έχει  συμβάλει  με όλες του τις δυνάμεις  για να λειτουργούν σωστά τα σχολεία  με ασφάλεια για όλους . Δεν μπορούν  όμως  κάποιοι να το χρησιμοποιούν  χωρίς καν να το ενημερώνουν.

Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 598 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.