Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 19:01

Σχολικός αγιασμός στην Ποταμούλα Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό στον αύλειο χώρο ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο στην Ποταμούλα Αγρινίου.

Με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική για όλους, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή κ.Κωστή Κωνσταντίνο, αφού πρώτα τους καλωσόρισε, για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζουν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας καθώς και τις αλλαγές στο πρόγραμμα διαλειμμάτων. Στην συνέχεια διανεμήθηκαν προς τους μαθητές τα σχολικά βιβλία, μάσκες και παγουρίνο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Ποταμούλας π. Ευστάθιος Τσιτσιβός και ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο κ. Βραχωρίτης Κωνσταντίνος Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς διαβεβαιώνοντάς τους την πρόθεση της επιτροπής και του Δήμου για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται και που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης,καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ποταμούλας κ. Ανδρώνης Δημήτριος ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους παριστάμενους δώρισε σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου τα σχολικά είδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βραχωρίτης με προσωπικά του έξοδα δώρισε προς το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο ένα πολυμηχάνημα.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.