Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 14:10

Αγιασμος στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου και 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Χριστόφορος Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Α.Γκορόγιας.

 Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες:

«Φοράμε τη μάσκα αλλά δεν ξεχνάμε να χαμογελάμε. Σήμερα είναι μια χαρούμενη  ημέρα για παιδιά μας που επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. 

Αυτή τη χρονιά μαθαίνουμε να είμαστε ασφαλείς. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να εμπιστευτούμε τους δασκάλους και τους καθηγητές. 

Προστατεύουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε το πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν και σε αυτή την πρόκληση.  

Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα υγεία. 

Όπως βλέπετε,  το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αναβαθμίσουμε,  σε  δύσκολες συνθήκες, τους αύλειους χώρους των σχολείων. Το έργο σταδιακά ολοκληρώνεται αποδίδοντας στα παιδιά μας  ποιοτικά αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους άθλησης εντός των σχολείων». 

Διαβάστηκε 678 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.