Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:22 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 21:34

Καρασαλίδης: «Στο Αγρίνιο είναι όλα ιδανικά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο στόπερ του Παναιτωλικού μίλησε για το χθεσινό ματς του Ηρακλείου, αλλά και τα «καναρίνια» της νέας σεζόν

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού έκανε χθες (12/9) ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, στο ματς των «κυανοκίτρινων» με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος στόπερ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους των «κυανοκίτρινων»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-το χθεσινό 1-1 με τον ΟΦΗ: «Σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που άρχισε νωρίς την προετοιμασία της λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο Παναιτωλικός παρουσίασε πολύ καλά δείγματα και έστειλε καλά μηνύματα για το μέλλον. Εννοείται πως αν υπήρχε κόσμος το έργο μας θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά πάντως όλοι θέλουμε να επιστρέψουν γρήγορα οι φίλαθλοι στις κερκίδες».
-το στόχο του Παναιτωλικού φέτος: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλα είναι ιδανικά στο Αγρίνιο. Δεν θέλουμε να μπούμε στις ίδιες περιπέτειες με πέρσι και να μπλέξουμε ξανά. Η ομάδα έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μάζεψε τα καλύτερα αποτελέσματα, γι’ αυτό και φέτος θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη με πέρσι».

-το ρόλο του «παλιού» που έχει στην άμυνα: «Σαν πιο παλιός στην άμυνα νιώθω ευθύνη να καθοδηγήσω τους συμπαίκτες μου. Μέχρι στιγμής η συνεργασία μας είναι άριστη. Είναι ιδανική χημεία ο νεανικός ενθουσιασμός με την εμπειρία ενός μεγαλύτερου».

-το ξεκίνημά του από τον ΠΑΟΚ: «Άρχισα από τον ΠΑΟΚ, ήμουν και σε κάποιες αποστολές με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δυστυχώς δεν πήρα κάποιες συμμετοχές. Μετά πήγα δανεικός και τελικά αποχώρησα. Την πρώτη μου γεμάτη επαγγελματική χρονιά την έκανα στον Άρη, σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα».

-τον υποβιβασμό της Ξάνθης: «Εμείς οι παίκτες δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτό. Η ομάδα μας είχε πορεία διεκδίκησης εξόδου στην Ευρώπη, αλλά με κάποιες καταστάσεις και την αφαίρεση βαθμών βρεθήκαμε να μαχόμαστε για τη σωτηρία. Αυτό που έγινε στα μπαράζ ήταν άδικο, γιατί έπαιζαν παιδάκια με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 569 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.