Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:23 πμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 17:39

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Τέλος του έτους ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί για τις Θερμοκοιτίδες των Δημιουργικών Επιχειρήσεων και το «Σπίτι του Τουρίστα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλά είναι τα προγράμματα που «τρέχει» αυτή την περίοδο το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Έχουν ανοίξει οι διαγωνιστικές διαδικασίες τόσο για το «Σπίτι του Τουρίστα» του προγράμματος Αιτωλική Φιλοξενία, που εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Μεσολογγίου – Αιτωλικού, όσο για το πρόγραμμα για τις θερμοκοιτίδες δημιουργικών επιχειρήσεων, που θα δημιουργηθούν στο κτίριο του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο και στο κτίριο του Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με όσα είπε στο «Δυτικά Fm 92,8» o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, πρόκειται για διεθνείς διαγωνισμούς και για τα δύο προγράμματα, που απαιτούν χρόνο αλλά αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν τελεσφορήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και από πρόταση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι και στο κτίριο του Χρυσόγελου θα εγκατασταθούν και τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, θα δημιουργηθεί ο χώρος για τη θερμοκοιτίδα των δημιουργικών επιχειρήσεων, ενώ θα υπάρχει και μία αίθουσα για εκδηλώσεις στο ισόγειο του κτιρίου. Και όλα αυτά θα συνθέσουν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση του κτιρίου, που ουσιαστικά θα λειτουργεί από το Επιμελητήριο για λογαριασμό της Περιφέρειας που έχει την κυριότητα του χώρου.

Ακόμη το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ξεκινά πρόγραμμα για την αναβάθμιση του Portal του Eπιμελητηρίου, που θα προσφέρει αναβαθμισμένες και δωρεάν υπηρεσίες στις επιχειρήσεις μέλη του,  ενώ σε συνεργασία με τους δήμους Αμφιλοχίας και Ναυπακτίας «τρέχουν» και τα προγράμματα για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου στις πόλεις αυτές.

Δημήτρης Παπαδάκης Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.