Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:17 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 11:19

Θα χρειαστεί ένα αψεγάδιαστο ματς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Μάθε ποια είναι τα κορυφαία netbet φρουτακια

Τελικός γυναικών στο US Open με τη Βίκα Αζαρένκα απέναντι στη Ναόμι Οσάκα.

Είναι ασύλληπτο πως κατάφερε η Αζαρένκα να επαναφέρει το αγωνιστικό της επίπεδο στην κορυφή όταν από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι τις 20 Αυγούστου φέτος είχε δώσει μόλις 8 αγώνες χωρίς καμία νίκη!

Μεγάλη παίκτρια η Λευκορωσίδα, δείχνει και πάλι πόσο σπουδαία είναι όταν αμύνεται, καλύπτει το κορτ όπως πρέπει και αξιοποιεί ιδανικά τη γεωμετρία του αγωνιστικού χώρου στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με τα χτυπήματά της. Την είδαμε να εμφανίζει βέβαια και αρνητικά διαστήματα, που έφεραν χαμένα σετ με Ουίλιαμς και Μούχοβα. Για να νικήσει την Οσάκα θα πρέπει να κάνει ένα αψεγάδιαστο ματς και βάσει όσων έχουμε δει οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Η Γιαπωνέζα παρουσιάζει ως τώρα ένα πολύ ισχυρό μείγμα στο παιχνίδι της. Δύναμη και λίγα λάθη. Στις ελάχιστες φορές που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κατάφερε να βγει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο πως έχει υψηλότερο “ταβάνι”, όχι μόνο σε σχέση με την Αζαρένκα, αλλά απέναντι σε κάθε παίκτρια που συμμετείχε σ’ αυτό το Αμερικανικό όπεν. Δικαιολογημένο το 1.57 για την Οσάκα, φανερώνει το προβάδισμά της για το τρόπαιο. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω πως θα καταφέρει να φτάσει στο 3ο Γκραν Σλαμ της.

Διαβάστηκε 781 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.