Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 17:25

Τρίτη σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό η Αγρινιώτισσα Αντιγόνη Καραλή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 14χρονη μαθήτρια, διαπρέπει στο βιολοντσέλο

Τρίτη σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό αναδείχτηκε πρόσφατα η 14χρονη μαθήτρια Αντιγόνη Καραλή.

Η νεαρή μουσικός, κατάγεται από το Αγρίνιο και τα μουσικά της ακούσματα ξεκίνησαν από τις πρώτες μέρες της ζωής της μιας και είναι κόρη του καθηγητή μουσικής και πολύ γνωστού κιθαρίστα Χριστόφορου Καραλή

Μητέρα της η επίσης Αγρινιώτισσα εκπαιδευτικός Δήμητρα Γκούβα. Η μουσική “φλέβα’ στην οικογένεια όμως δεν σταματά εκεί, μιας και πρώτος ξάδελφος της Αντιγόνης, είναι ο επίσης καταξιωμένος κιθαρίστας, Παντελής Ντζιάλας.

Η Αντιγόνη Καραλή από πολύ μικρή ηλικία έκανε τα πρώτα βήματά της στη μουσική. Σε ηλικία 7 χρονών ξεκίνησε βιολοντσέλο (cello).

Σπουδάζει στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με καθηγήτρια τη Μαρίνα Κισλίτσινα. Σε ηλικία 12 χρονών , μετά από ακροάσεις, επιλέχθηκε για την ορχήστρα CamerataJunior του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής (SFM) του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου και αποτελεί μέλος μέχρι και σήμερα συμμετέχοντας σε πολλές συναυλίες.

Το 2019 διακρίθηκε με το 1ο Βραβείο ( χρυσό μετάλλιο) στον Πανελλήνιο Μουσικό διαγωνισμό «Φίλωνα».

Τον Ιούνιο του 2020 και σε ηλικία 14 χρονών έλαβε το 3ο Βραβείο ( χάλκινο μετάλλιο) στον Διεθνή Μουσικό διαγωνισμό : « The Muse music competition».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1045 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.