Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:09 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 14:45

Αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον  εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε Άγιο Κωνσταντίνο, Δοκίμι και Σκουτερά προχωρά ο Δήμος Αγρινίου. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΠΑΛΑΙΩΝ & ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ- Β΄ΦΆΣΗ » προϋπολογισμού  300.000 €.

Η παρέμβαση αφορά την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε σημαντικό τμήμα του Δήμου Αγρινίου, όπως τόνισε ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου:

«Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού με μία ακόμη σημαντική παρέμβαση. Ολοκληρώνουμε την αναβάθμιση στον Άγιο Κωνσταντίνο  και εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές σε κοινότητες και γειτονιές του Αγρινίου.  Με παρεμβάσεις  υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων. Καταφέραμε και σταδιακά  υλοποιούμε την μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα».

Η παρέμβαση αφορά την αναβάθμιση & συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς :

  • Αγ. Κωνσταντίνου στην Δ.Κ. Αγ Κωνσταντίνου,
  • Ανώνυμη οδός πλησίον στο κοιμητήριο στην Τ.Κ. Δοκιμίου,
  • Οδός Μπιτχάβα στην Δ.Κ Αγρινίου και
  • Ανώνυμης οδού στην Τ.Κ. Σκουτεράς πλησίον Δημοτικού Σχολείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.