Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 23:39

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή (13/9/2020) στο Καινούργιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Καινουργίου “H Χρυσοχεριά”…

Μετά από συζητήσεις με το τμήμα της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου και του Δ. Σ. του συλλόγου αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την εθελοντική αιμοδοσία στον χορό του πνευματικού κέντρου του Αγ. Δημήτριο Καινούργιου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε σύμφωνα πάντα με τα μέτρα ασφαλείας και για την υγεία όλων των μελών του συλλόγου.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι στο χορό του πνευματικού κέντρο του Αγ. Δημητρίου (πίσω από τον ναό του Αγ. Δημήτριο) στο ισόγειο. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε την αγάπη μας για τον άγνωστο συνάνθρωπο.

Εκ του Δ.Σ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 849 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.