Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:24

Τιτάνες Αγρινίου: Ένα νέο μπασκετικό ταξίδι αρχίζει!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Τιτάνες Αγρινίου είναι η νέα ομάδα της πόλης μας.

Οι ΤΙΤΑΝΕΣ είναι μία πρότυπη ακαδημία που δημιουργήθηκε έπειτα από προεργασία ετών με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Το εξειδικευμένο προπονητικό team του συλλόγου θα χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα με το ηλικιακό επίπεδο των αθλητών. Κύριο μέλημα μας θα είναι τόσο η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών όσο και η διαμόρφωση της αθλητικής τους ταυτότητας. Η άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση θα στοχεύει στην δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών στις φυσικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου μπάσκετ.

Παίζοντας μπάσκετ στην ακαδημία Τιτάνες, οι νεάροι αθλητές, βάζουν “καλάθια” στην ομαδικότητα και την συνεργασία, δίνουν “ασίστ” στο σεβασμό και την πειθαρχία, επιλέγουν το “pick and roll” στην αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία.Πάνω απ’ όλα όμως τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του παιχνιδιού και αυτοί που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τα παιδιά λοιπόν!

Σας περιμένουμε όλους!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6948468792

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 765 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.