Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:58 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 14:14

ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Παράταση ηλεκτρονικών αιτήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021, μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 10:00 π.μ.

Η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται στην ιστοσελίδα https://diek.it.minedu.gov.gr

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να υπάρχει ένα ενεργό e-mail για τη δημιουργία του λογαριασμού, το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας/διαβατηρίου. Στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ τηλεφωνικά ή με e-mail.

Σημαντική παρατήρηση

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής καταρτιζομένων που προβλέπεται στον Κανονισμό λειτουργίας.

Οι ειδικότητες που τελικά θα προσφερθούν στα ΔΙΕΚ και θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο, θα λάβουν οριστική έγκριση λειτουργίας εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός (τουλάχιστον 15) ηλεκτρονικών αιτήσεων – εγγραφών.

--

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ Βιοπληροφορικής
Φυσικός-Προγ/στής ΗΥ, MSc ICT in Ed.


Τέρμα Σπύρου Τρικούπη, 302 00 Μεσολόγγι
Τ : 26310 50101, F : 26310 22014
www: www.iekmesol.gr ~ email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.