Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 12:11

Σ.Δ.Ε. Αγρινίου: Αναβάθμιση εξοπλισμού του εργαστηρίου πληροφορικής με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αναβαθμίστηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου πληροφορικής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Μετά από αίτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ευαιασθητοποιημένο από το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του σχολείου, που  στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πολιτών, ενέκρινε και υλοποίησε δωρεά για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε, μέσω της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η προμήθεια είκοσι (20) σταθμών εργασίας τελευταίας γενιάς, πέντε (5) οθονών και δύο (2) βιντεοπροβολέων για την αναβάθμιση του υπολογιστικού και πολυμεσικού εξοπλισμού και τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 644 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.