Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 22:01

Ερωτήματα και κριτική από το Θ. Κασόλα για την ανάπλαση της πλατείας της Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική ασκεί στη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, Θανάσης Κασόλας, με ερωτήματα που απευθύνει σχετικά με την ανάπλαση της Βόνιτσας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τελικά η πλατεία έμεινε στο 60% από 13/8/20 από ότι λέει το blog του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Και συνεχίζει οι κακοτεχνίες είναι περισσότερο από εμφανείς … θέτοντας τα εξής ερωτήματα:
– αλήθεια οι οδεύσεις αυτές των τυφλών που οδηγούν; Απλά προσχηματικά υπάρχουν …
– η οδός σχεδίου πόλης Ριχάρδου Τζωρτζ στη συμβολή των κτιρίων Διακογιάννη και Τζέφριου με ποια απόφαση δημοτικού συμβουλίου η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έκλεισε;
– Ποιος έδωσε την εντολή κατασκευής ξύλινου deck μέσα στο δρόμο;

Ο κ. Κασόλας καταλήγοντας υπογραμμίζει στην ανάρτησή του: «Οι πλάκες στην εικόνα 2 έχουν ήδη βυθιστεί σε μόλις 1 μήνα που τοποθετήθηκαν. Αυτό δε μας εκπλήσσει καθόλου, σχεδόν ότι έργο γίνεται από την δημοτική αρχή είναι σχεδιασμένο στο πόδι με ελλείψεις και μεγάλη προχειρότητα !»

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 780 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.