Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 18:06

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή (11/9/2020) στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος) από 8.00 π.μ. μέχρι 2.30 μ.μ. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ενημερώνει σχετικά:

“ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και κάθε υγιή συμπολίτη ηλικίας 18-65 ετών, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο!

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγαλύτερη από ποτέ…

Παράλληλα με την αιμοδοσία θα γίνεται ενημέρωση από τον σύλλογο, για την δωρεά του μυελού των οστών και θα λαμβάνεται δείγμα στοματικού επιχρίσματος – σάλιου.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις, ώστε να “Μείνουμε Ασφαλείς”!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.