Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 22:20

Θέρμο: Συνέδριο με θέμα «Η Ορθοδοξία στον σύγχρονο κόσμο» – Ο Χάρης Καραπάνος Πρόεδρος της Επιτροπής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα σημαντικό συνέδριο θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2021 στο Θέρμο υπό την Αιγίδα του Δήμου Θέρμου εις μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνού. Θέμα του συνεδρίου  « Η Ορθοδοξία στον σύγχρονο κόσμο»

Ο Δικηγόρος μέλος του Δ.Σ. Αγρινίου και του δικηγορικού συλλόγου Συν Σλέσβιχ   Χολστάιν Γερμανίας και μεταπτυχιακός φοιτητής Δια θρησκειακου Διαλόγου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Χάρης Καραπανος μετά από συνάντηση στο Δημαρχείου Θέρμου με τον Δήμαρχο, δέχτηκε την τιμητική πρόταση να αναλάβει Πρόεδρος της Επιτροπής διοργάνωσης Συνεδρίου.

Σύμφωνα με.εγκυρες πληροφορίες μας το Συνέδριο θα δομηθεί με τρόπο όπου θα αξιοποιηθεί στο έπακρο η σύγχρονη τεχνολογία και εκτός της κυρίας ημερίδας θα δοθεί βήμα και δικαίωμα συμμετοχής σε σχετικές συζητήσεις «webinar» που θα διοργανωθούν από τις αρχές του έτους 2021. Θα υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής από ενδιαφερόμενους από όλον τον κόσμο και θα στελεχωθούν από προσωπικότητες του χώρου. Κορύφωση δε της όλης διοργάνωσης θα είναι το κυρίως συνέδριο που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2021 υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμου.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.