Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 22:18

Παναιτωλικός: Φιλική ήττα από τον ΠΑΣ (1-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκλεισε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του και πλέον περιμένει την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Σέντρα στο φιλικό λοιπόν που ήταν πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ (το ερχόμενο Σάββατο στις 18:15) και ο Μάκης Χάβος δεν είχε, για διάφορους λόγους τους Λιάβα, Περέιρα, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Μεντίνα. Πλην του νεαρού αριστερού μπακ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Κρήτης, οπότε και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν σήμερα. Οπου ο Κνετ ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Τζανακάκης, Καρασαλίδης, Μαλής, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Τσιγγάρας, Ντάλσιο στα «6αρο-8άρια», οι Αριγίμπι, Ντίας στα άκρα και ο Μεντόσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βέργο.

Στο πρώτο 20λεπτο τα «καναρίνια» περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Δεν κρατούσαν μπάλα και η κατοχή βρίσκονταν στην πλευρά του ΠΑΣ, όμως δεν δέχθηκαν φάσεις. Με εξαίρεση 1-2 κάθετες μπαλιές των φιλοξενουμένων που όμως δεν «μετουσιώθηκαν» σε τελική, η ομάδα δεν απειλήθηκε.

Κάπου εκεί ανέκτησε και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Αριγίμπι έδειχνε ορεξάτος και πλαγιοκοπούσε από την αριστερή πλευρά. Από τα πόδια του ξεκίνησε η πρώτη καλή «κυανοκίτρινη» στιγμή με τον Ντίας (21’), αμέσως μετά (22’) ο Βέργος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης και πλέον ο Παναιτωλικός έβγαινε μπροστά. Μέχρι την ανάπαυλα είχε τον νεαρό εξτρέμ να επιχειρεί επελάσεις, αλλά όχι και κάποια «καθαρή» φάση.

Στο δεύτερο μισό ο Αριγίμπι μπήκε ξανά φουριόζος και ο νεαρός ήταν που δημιουργούσε ρήγματα από την πλευρά του. Όμως πλην των σουτ που έκαναν οι Ντίας, Ντάλσιο στο 57’ και το 58’ αντίστοιχα, ο Παναιτωλικός δεν έβγαλε κάποια «καθαρή» φάση.

Στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα «πληγώθηκε» ανασταλτικά, ο Κνετ αποσόβησε το γκολ στο 64’ σε τετ α τετ του Ελευθεριάδη, όμως τελικά ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα του Νάουμετς στο 79’, που πλάσαρε εξ’ επαφής σε κενή εστία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα «καναρίνια» απείλησαν δις με τον Καββαδία.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Κνετ (70’ Μελίσσας), Καρασαλίδης, Μαλής (70’ Κωνσταντόπουλος), Τζανακάκης (70’ Ταχάρ), Βάντερσον (70’ Σκόνδρας), Τσιγγάρας, Ντάλσιο (80’ Σκιαδάς), Μεντόσα (59’ Ντουάρτε), Ντίας (80’ Άλβαρες), Αριγίμπι (80’ Μπελεβώνης), Βέργος (80’ Καββαδίας).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 790 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.