Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:55 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:38

Νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου – Δηλώσεις από το διευθυντή κ. Ορφανουδάκη (VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Νέες ειδικότητες και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου. Ο διευθυντής Χάρης Ορφανουδάκης μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για τις νέες ειδικότητες αλλά και για το τρόπο εγγραφής.

Η ανακοίνωση για τις εγγραφές

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021, από τηνΤρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 09:00 μέχρι και τηνΤετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 23:59, στον σύνδεσμο:https://diek.it.minedu.gov.gr

Για επιπλέον πληροφορίες, επισκεφτείτε εδώ το site της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης. Δείτε στην αφίσα τις προτεινόμενες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου.

Για επίλυση αποριών ή δυσκολιών κατά την ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΙΕΚ στο 26340-38568.

Βίντεο οι δηλώσεις του διευθυντή κ. Ορφανουδάκη

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 645 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.