Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:16

Νέος διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου ο Αλέξης Αντωνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Kαθήκοντα διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου αναλαμβάνει ο Αστυνόμος Α’  Αλέξιος Αντωνίου, μέχρι πρότινος Διοικητής του Β ‘ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της  Ιονίας Οδού.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν αποτέλεσε έκπληξη ωστόσο σήμερα οριστικοποιήθηκε.

Ο Αλέξης Αντωνίου είχε πετυχημένη θητεία και ως διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Σπουδών Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας” ως απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, καθώς επίσης είναι σπουδαστής στο Μ.Π.Σ της Νομικής Σχολής Αθηνών “Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές ” με κατεύθυνση το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο.

Έχει εκπροσωπήσει την Ελληνική Αστυνομία σε πληθώρα συνεδρίων (Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία) στο πλαίσιο δράσεων της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας, σε θέματα προστασίας θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προστασίας κρίσιμων υποδομών και στην διαχείριση ομηριών.

Έχει εξάλλου αποφοιτήσει από την 1η εκπαιδευτική σειρά της θερινής ακαδημίας σπουδών ασφαλείας του ΚΕ.ΜΕ.Α και από το 2011 είναι μέλος της εθνικής ομάδας διαπραγματευτών κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1310 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.