Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 18:01

Έντεκα (11) αγγελίες με ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι

Θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και όχι μόνο.

Οι θέσεις εργασίας

1) Το κατάστημα SAMSUNG Αγρινίου αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση θέσης υπαλλήλου γραφείου. Απαραίτητα προσόντα: Γνώσεις αυτοματισμού γραφείου, χειρισμού Η/Υ και internet/email, γνώσεις λογιστικού προγράμματος soft1 και SAP, πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, συναφή με κινητή τηλεφωνία, θα συνεκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) Το κατάστημα WIND Αγρινίου ζητάει εξωτερικό πωλητή για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης, ζητάει εξωτερική πωλήτρια καρτοκινητής για την πόλη του Αγρινίου. Αποστολή Βιογραφικών, με διευκρίνιση για τη θέση, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3) Ζητείται άτομο με δικό του μηχανάκι για delivery από κατάστημα στο κέντρο του Αγρινίου. Τηλ, 6976 422624.

4) Από πολιτικό μηχανικό στο Αγρίνιο, ζητείται για πλήρους απασχόλησης εργασία Αρχιτέκτων Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός ή σχεδιαστής/στρια με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων δισδιάστατης (2d) και τρισδιάστατης (3d) σχεδίασης (ενδεικτικά: Autocad, Archicad, Sketch Up, Rhino, 3DSMax, Photoshop). Αποστολή βιογραφικών / Portfolio στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5) Ζητείται άτομο για delivery, έως 29 ετών, με κάρτα ανεργίας, στο κεντρικό κατάστημα καφέ «2C – Coffee and Cigarettes» στην οδό Μπαϊμπά 19, στο Αγρίνιο. Πληροφορίες στο κατάστημα.

6) Η επιχείρηση Ανταλλακτικά Παπαχρήστος ζητάει πωλητή ανταλλακτικών, με απαραίτητη προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

7) Ζητείται τεχνίτης σε βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου στο Αγρίνιο. Τηλ. 6981 901588 και 26410 31530.gr

8) Ζητούνται άτομα για το μπαρ, για Σαββατοκύριακο και αργίες, για τη χειμερινή σεζόν, από το κατάστημα Aqua Terra. Τηλ. 6948 317474.

9) Ζητείται λογίστρια με εμπειρία σε λογιστικό γραφείο ή στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων και έκδοση μισθοδοσίας για εργασία σε εταιρία ανακύκλωσης. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


10) Η Εταιρεία Διανομών Στρεμμένος ΕΠΕ, μία απ’ τις δυναμικότερες Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων με ηγετικά προϊόντα, ζητάει να προσλάβει άμεσα άτομο, για να στελεχώσει την θέση: ΥΠΕΥΘΥΝΟ/H ΤΟΜΕΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Με έδρα το Αγρίνιο, για κάλυψη πελατών, (Super Market, Mini Market, Καταστήματα ψιλικών, τουριστικών σημείων κ.α.), Δυτικής Ελλάδος.

Απαραίτητα προσόντα:
-Πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ (απαραίτητη προϋπόθεση)
-Ηλικία μέχρι 35 ετών
-Άριστη γνώση Η/Υ (MS Office)
-Γνώση αγγλικών (επιθυμητή προϋπόθεση)
-Προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση
-Δίπλωμα οδήγησης (απαραίτητη προϋπόθεση)
-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους
-Δυναμική προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες
-Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης
Η εταιρεία προσφέρει:
-Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό χώρο
-Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σύμφωνα με τα προσόντα και την εμπειρία
-Bonus πωλήσεων
-Εταιρικό αυτοκίνητο
-Tablet pc, κινητό τηλέφωνο
-Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


11) Η Εταιρεία Διανομών Στρεμμένος ΕΠΕ, μία απ’ τις δυναμικότερες Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων με ηγετικά προϊόντα, ζητάει να προσλάβει άμεσα άτομο, για να στελεχώσει την θέση: ΟΔΗΓΟ / ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Με έδρα το Αγρίνιο, για κάλυψη πελατών, (Super Market, Mini Market, Καταστήματα ψιλικών, τουριστικών σημείων κ.α.), Δυτικής Ελλάδος.
Απαραίτητα προσόντα:
-Απόφοιτος Λυκείου (απαραίτητη προϋπόθεση)
-Ηλικία μέχρι 35 ετών
-Γνώση Η/Υ
-Προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση (απαραίτητη προϋπόθεση)
-Δίπλωμα οδήγησης Γ και άνω (απαραίτητη προϋπόθεση)
-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
-Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης
Η εταιρεία προσφέρει:
-Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό χώρο
-Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με συνεχή εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στο νέο φύλλο της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Πάνω από 95 μικρές αγγελίες για διαμερίσματα / γκαρσονιέρες

Σε αυτή την έκδοση της «Αναγγελίας» θα βρείτε πάνω από 95 ενοικιαστήρια για διαμερίσματα και γκαρσονιέρες στο Αγρίνιο και όχι μόνο.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 1193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.